Rikke Rahm – psykoterapeut i Køge

Psykoterapi kan hjælpe dig videre, hvis du står midt i en krise, er trist, modløs eller forvirret.

Mit navn er Rikke Rahm, og jeg er psykoterapeut i Køge. Hos mig kan du finde plads og rum til at arbejde med dig selv, dine tanker og dine følelser.

Hvordan?
Psykoterapi foregår som samtaler mellem dig og mig i min praksis i Køge. Du vil her få mulighed for at være nysgerrig på dig selv, dine reaktioner og handlemønstre, og du vil blive mødt med rummelighed og forståelse for dig og din situation.

Bestil tid til psykoterapi
Kontakt mig for mere information

Hvor?
Psykoterapeutisk praksis ligger i Køge, og alt du skal gøre for at gå i terapi hos mig, er at kontakte mig på telefon: +45 60 82 90 03, så finder vi sammen en tid, der passer dig.

Forberedelse?
Du behøver ikke at forberede dig til en samtale med mig. Som psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i det, der optager dig lige nu og her. Jeg giver dig ingen råd eller løsninger, men støtter dig til selv at finde svarene på dine spørgsmål gennem det undersøgelsesarbejde, der foregår i terapien.

Hvorfor?
Terapi er en rigtig god måde, at finde svar på. Når du taler med venner eller familie om et problem du har, vil du ofte opleve, at de gerne vil give dig gode råd, som måske ikke lige passer på din situation. I terapien finder du selv de svar, der passer til dig. Jeg hjælper dig ved at stille en række spørgsmål, der får dig til at tænke over din situation på en anden måde, end du er vant til.

Din terapeut
Jeg er uddannet på Psykoterapeutisk Institut i København, hvor jeg har taget en 4 1/2-årig terapeutuddannelse. Derudover har jeg adskillige træningsforløb indenfor bl.a. tab, sorg og adskillelse, adoption, misbrug, overgreb/incest og psykiske lidelser. Jeg har tidligere arbejdet som pædagog på børne- og familieinstitutioner, hvor jeg har arbejdet med anbragte børn og deres familier.