Har I brug for hjælp til bedre at forstå hinanden?

Parterapi kan vise vejen

Velkommen hos Rikke Rahm, eksamineret parterapeut med praksis i Køge. Hos mig får I som par plads og rum til at arbejde med de udfordringer, I oplever i jeres parforhold.

Har du og din partner brug for parterapi, og vil I gerne gå i parterapi i Køge, så ring til mig på telefon: 60 82 90 03 og bestil tid til en samtale.

Parterapi i Køge – hvordan?

Parterapi foregår som en række samtaler hos mig i Køge, hvor I gennem øvelser og træning arbejder med at give og modtage i jeres kommunikation.

Bestil tid til parterapi i Køge
Kontakt mig for mere information

Parterapi – hvorfor?

Når vi er i et parforhold, støder vi ofte på store udfordringer, som kræver både energi og overskud at håndtere. Det kan være svært at klare disse udfordringer alene, og I kan som par have brug for hjælp i form af parterapi til at navigere, så I begge to kommer hele ud på den anden side.

Som parterapeut hjælper jeg jer med at få klarhed over udfordringens omfang og indhold, samtidig med at respekten og kærligheden jer imellem bevares og ikke lider overlast. I får redskaber til at udtrykke jer ærligt og blive tydelige overfor hinanden, og I lærer at forstå hinandens behov og forventninger.

Forberedelse?

Der er ingen forberedelse forud for en samtale med mig. Som parterapeut tager jeg udgangspunkt i det, der optager jer lige nu og her. Jeg giver ingen råd eller løsninger, men derimod værktøjer, som I kan bruge I jeres fælles liv fremadrettet. Desuden støtter jeg jer i at opretholde en ligeværdig og respektfuld kommunikation med hinanden.

Hvor?

Min parterapeut praksis ligger i Køge, og det eneste I skal gøre for at få en samtale med mig, er at kontakte mig på telefon: 60 82 90 03, så finder vi sammen en tid, der passer jer.